FOTOTUR TIL GRODNO

31.05. – 04.06.2018

PINUS AS – PINUSTRAVEL og LIUDMILA VOIDA inviterer fotografene i Skedsmo, Rælingen og Fet Fotogrupper på tur til kulturfestival i Grodno(Гродно) i Hviterussland. I løpet av oppholdet vil vi også besøke Grodno fotoklubb.

Liudmila er fra byen, og er lommekjent. Det er derfor naturlig at hun blir vår guide på turen. Pinus Travel vil være reisearrangør, og Magne Versland vil være reiseleder. Pinus Travel er registrert i Reisegarantifondet.

Grodno er en by som ligger i den vestlige delen av Hviterussland. Det er 20 kilometer til grensen mot Litauen, og 30 kilometer til grensen mot Polen. Byen er stor etter norske forhold, med 365 000 innbyggere i byen. Byen har en rik historie bak seg. Den offisielle grunnleggelsen av byen skjedde i år 1128, for 890 år siden.

Vi vil fly fra Gardermoen med Ryan Air til Vilnius i Litauen kl 13:00 den 31.mai. Flyturen tar i underkant av 2 timer. Derfra blir det egen buss til Grodno. Underveis spiser vi lunsj. Reisen er 175 km, og er beregnet å ta 4,5 timer med grensekontroll. Vi vil være fremme på hotellet i Grodno rundt klokken 19:00. Senere på kvelden blir det felles middag.

Fredag den 1. juni er det åpning av den tradisjonelle kulturfestivalen i Grodno. Den skal vi overvære, men før det blir det en tre timers guidet tur i byen. Felles middag om kvelden.

Lørdag er det også festivaltid. Program for dagen settes opp senere. Det vil bli god tid til opplevelser og fotografering.

Etter to dager med kulturfestival har vi tenkt oss en roligere søndag. Deler av dagen vil bli brukt til sightseeing i området rundt Grodno. Vi vil kjøre med buss og ha med guide. Dette blir siste kvelden i Grodno, og da møtes vi til en bedre felles middag.

Mandag er det tid for hjemreise. Vi må forlate hotellet etter frokosten og kjøre til Vilnius med buss. Underveis stopper vi i by som heter Druskininkai for å spise lunsj. Denne byen ligger i Litauen. Vi reiser med Air Baltic fra Vilnius kl 16:45 lokal tid, og vil være tilbake på Gardermoen kl 19:00 om kvelden etter en kort mellomlanding i Riga.

Vi regner med spennende opplevelser både i Grodno og på bussturen frem og tilbake fra Vilnius.

Vi vil legge stor vekt på det sosiale under turen. Vi bor midt i sentrum, og det vil bli god
tid til egen disposisjon. Vi har beregnet maks 17 deltagere, og her vil først til mølla gjelde.

Priser: Prisen blir kr 7 000,- pr person for dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr 500,- pr person.

Prisen inkluderer gebyr for innreise, fly, busstransport, overnatting, frokost, 4 middager og 4 lunsjer.

Arrangør: Arrangør er PINUS AS – PINUSTRAVEL som er medlem av Reisegarantifondet.

Påmelding: Påmelding snarest og innen 15. desember 2017 til Magne Versland på telefon 9179 4962 eller mail: magne@versland.no

Påmeldingen er bindende.

Ved påmelding må det betales et depositum pr person på kr 1 500,-
pr person til konto 1310 26 30720. Faktura vil bli sendt. Det vil bli sendt faktura på restbeløpet med forfall 01.april 2018

NB! Ved påmelding er det svært viktig at man vedlegger en lesbar kopi av passet. Det skal brukes til søknad om oppholdstillatelse i Hviterussland.

………………………………………………………………………………………………………………………….

PÅMELDING TUR GRODNO 31.05. – 04.06.2018

Navn: ………………………………………………………… Adresse: …………………………………………..

Navn: ………………………………………………………… Adresse: …………………………………………..

Telefon: …………………………………………………….. E mail: ……………………………………………..

Jeg/ vi ønsker enkeltrom/dobbeltrom.

04.11.2017[/fusion_text]

Motta nyheter fra oss

No spam guarantee.