Denne turen er dessverre blitt avlyst. Interessen har vært bra, men annet gjør at vi utsetter den.

INVITASJON 

 

Kultur- og sykkeltur på Rivieraen 22.05. – 26.05.2016

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer ny tur i 2016 til Nice og Rivieraen, hvor vi vil sykle fra den ene kulturattraksjonen til den andre.

Også denne gang henvender vi oss til de som er kunstinteresserte og som liker å sykle. Man trenger ikke være eksperter på noen av disse områdene for å være med. Med utgangspunkt fra hotellet vårt skal vi sykle til forskjellige museer og andre attraksjoner. Reisen er lagt til slutten av mai 2016. Vi bor i Cagnes sur Mer, en by som ligger 10 km vest for Nice. Vårt hotell vil bli Villa des Oliviers. Dette er et 2 stjerners, nyoppusset familiehotell som ligger 100 meter fra strandpromenaden og stranda.

Hovedinnholdet på turen er besøk på noen av de mest attraktive kulturinstitusjonene i området. Samtidig blir det en aktiv tur hvor vi tilbringer 3 dager på sykkel. To av dagene blir på 3 – 4 mil i lett terreng. Den 3 er like lang, men er litt mer krevende. Mesteparten av syklingen vil foregå i urbane omgivelser på sykkelveier langs Middelhavet.IMG_0372 kopiera

Vi vil ta dere med til:

  • Museene til Fernand Léger, Marc Chagal, Henri Matisse og Pablo Picasso. Det betyr at vi er innom byene Nice, Biot og Antibes.
  • Chateau Grimaldi i Haute Cagnes
  • Chapel Rosaire i Vence, som kunstneren Henri Matisse selv vurderte som sitt hovedverk
  • Internasjonalt glasskunstmuseum i Biot, samt tilliggende glasskunstverksted
  • Ruiner etter romersk bad og arena i Nice
  • Middelalderbyen St. Paul de Vence
  • Og ikke minst Foundation Maeght, som regnes for å være ett av verdens beste museer for
  • moderne kunst. Dette ligger nær St Paul de Vence.

Vi begrenser gruppen til maksimalt 15 personer, og det vil bli ”Førstemann til mølla”.

Prisen vil bli satt til kr 9 750,-. Tillegg for enkeltrom er kr 1 400,-. Det tas forbehold om valutaendringer. Prisen er beregnet etter eurokurs 9,36 pr 28.10.2015.

Prisen inkluderer direkte fly Oslo – Nice tur/retur, transport til/fra flyplassen, leie av sykkel, opphold, alle måltider unntatt en lunsj, guiding samt inngang på alle museene.

Endelig program vil bli satt opp i januar 2016. Arrangør av turen er Pinus travel, som er medlem av Reisegarantifondet. Magne Versland er reiseleder, og guide vil være Jahn Haldorsen.  Han er godt kjent i området og behersker en del fransk. Spørsmål og påmeldinger kan rettes til Magne Versland, telefon 917 94 962 eller epost: magne@pinustravel.no

IMG_0277 kopiera

 

Motta nyheter fra oss

No spam guarantee.