Bli med på workshop i fotografi i flotte Vardø

19. okt – 22. okt 2017

 

Bli med og opplev hjemplassen din på en ny og spennende måte. Lær å utvikle ditt eget bildespråk og lær hvordan du kan bruke kameraet som en døråpner i livet ditt.

Jeg lover deg høy intensitet, inspirerende foredrag og utfordringer. Vi legger opp til daglig bildegjennomgang og høy sosial faktor. Når kvelden kommer tar vi på oss hatten og koser oss sammen med en god middag. Etterpå er vi tilbake på hotellet og fortsetter å jobbe med bilder fra dagen.

Å fotografere er fantastisk! For meg handler det ikke lenger om å ta bilder, det har blitt en livsstil, en måte å leve på som får blodet til å bruse.
Hvordan kan denne hobbyen eller lidenskapen få deg til å oppfylle drømmer? Hvordan kan du sammen med kameraet finne rom i deg selv du kanskje ikke var klar over fantes?

Det er her kurset begynner!

Du trenger ingen faglig bakgrunn for å delta, dette kurset legger vekt på din oppdagelse av hvor betydningsfullt kameraet kan bli i livet ditt.

 

Velkommen på et workshop du aldri vil glemme!

 

Beste hilsen
Ronny Østnes

 

 

Kort om meg:

Utdannet fotograf med mesterbrev. Produsert fem bøker, 50 utstillinger, jobbet med kunstprosjekter som Stortinget, Swan Lake i State Opera Prague, Tango i Buenos Aires, Nils Petter Molvær i Den Norske Opera, og arbeider dette året med Wall Street i New York. Stilt ut på Nationaltheatret, Oslo Rådhus, Stortinget, Nordic Light International Center Of Photography i Kristiansund, og i New York. Arrangert ca 50 workshops i Norge og i utlandet.

Se gjerne

www.ronnyostnes.no
Instagram fotografronnyostnes
Facebook Fotograf Ronny Østnes

 

Program for workshopen

 

Torsdag 19.oktober kl 1900. Sosial velkomst med mat på Vardø hotell.
Fredag 20. oktober kl 1000 – til sent / Undervisning og fotografering sammen og hver for oss.
Lørdag 21. oktober kl 1000 – til sent / Undervisning og fotografering sammen og hver for oss.
Søndag 22. oktober kl 1100 – 1400

Det blir bildegjennomgang hver kveld med tilbakemelding. Samtidig tilbyr jeg bildegjennomgang og tilbakemelding på medbrakte bilder, 20 stk hver.

Har den glede å tilby dere i fotoklubben hele dette kurset til kun kr 3 000,- Dette er et kupp og kurset har kun noen plasser igjen. BLI MED !!! 

 

Har du spørsmål ta kontakt med meg på tlf 91811122 eller ronny_ostnes@hotmail.com

Motta nyheter fra oss

No spam guarantee.